Jump to content

Florin

Members
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Florin

 • Rank
  Interdicție Grad
 • Birthday 04/18/2000

Recent Profile Visitors

88 profile views
 1. Trăim vremuri ciudate. Pandemia globală de coronavirus a făcut ca marea majoritate a competițiilor sportive să fie anulate. Au rămas doar o mână de țări, precum Belarus sau Australia care mai găzduiesc așa ceva. Însă nicio întrecere majoră nu mai este activă. În acest context, guvernele din Italia si Marea Britanie au făcut un apel la constructorii din Marele Circ pentru a-i ajuta cu producția de aparate de repirație artificială. Cum acestea sunt deja obișuite cu tehnologia de vârf și oricum șomează, răspunsul a fost unul pozitiv. Astfel, în Italia, Ferrari, Fiat Chrysler (FCA) şi producătorul de componente de înaltă tehnologie pentru industria auto Magneti Marelli au început o colaborare cu Siare Engineering, cel mai mare producător italian de ventilatoare mecanice, pentru creşterea producţiei de la 160 de aparate pe lună la 500. Se discută două variante de ajutor: fie companiile din F1 oferă suport tehnic în cadrul fabricii Siare, fie o parte a producției se va transfera către firmele menționate anterior. La Scuderia are sediul și facilitățile de producție la Maranello, tocmai în zona cea mai afectată din peninsula. Același răspuns l-a oferit și grupul de firme care controlează cele șapte echipe de F1 din UK. Astfel, „colectivul echipelor de Formula 1, producătorilor de motoare şi filialelor lor de tehnologie evaluează suportul pe care îl pot oferi în producerea de aparate de respiraţie artificială, ca răspuns la cererea guvernului pentru asistenţă. Aceste echipe lucrează în colaborare cu Formula 1, cu guvernul Marii Britanii şi cu alte organizaţii pentru a stabili fezabilitatea producerii de echipamente medicale de către echipe sau susţinerea producţiei, pentru a ajuta în tratamentul Covid-19. Toate echipele au experţi în design, tehnologie şi producţie şi sunt specializate în producţia rapidă de prototipuri şi de produse de înaltă tehnologie, care pot fi aplicate în nevoile critice stabilite de guvernul nostru”, se arată într-un comunicat al Formula 1 Group, citat de motorsport.com. În plus, Rolls Royce, Jaguar Land Rover şi Airbus s-au oferit și ele să ajute. Sursa: news.ro
 2. Tagurile trebuie puse în felul următor - reviews , Darkz românia. Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim patru-cinci rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole pe zi în această secțiune.
 3. Model de postare: Numele tău: Explică întrebarea sau problema: Alte precizări: Regulament de postare: Atunci când deschideți un nou topic în vederea soluționării problemei, încercați să oferiți cât mai multe informații. Cine postează în topic-uri sunt rugați să abordeze cu seriozitate respectiva întrebare sau problemă. Evitați posturile de genul: "hai odata" sau "am facut topicul degeaba", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "[Întrebare/problemă] Nume", exemplu: "[Întrebare] Stefan".
×
×
 • Create New...