Jump to content
Join
Merry Christmas ! *<|:)
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Mystic Wolf

Members
 • Content Count

  11
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mystic Wolf last won the day on November 29

Mystic Wolf had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Mystic Wolf

 • Rank
  Manager ZE

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sunt de acord cu creearea unui server de discord al comunitatii. Sincer n-am nimic cu ts3, dar sunt 2 motive pentru care sustin Discord-ul: 1. Ts3 la unii nu le merge din cauza windows-ului(nu este compatibil) 2. Nu prea se mai foloseste din ce am vazut eu, ts3 a fost folosit acum cativa ani, dar cu aparitia discord-ului este mai usor de folosit, parerea mea.
 2. Astept in privat nick si parola, dar am rugamintea sa faci si orele pentru Slot 🙂
 3. RECLAMATII PLAYERI/ADMINI 1. Nick: 2. Player/Admin: 3. Motiv: 4. Dovada: 5. Ora si data:
 4. Cerere Schimbare Nick 1. Nick actual: 2. Nick-ul pe care il doriti: 3. Grad:
 5. Cerere UnBan 1. Nick: 2. Nume Admin: 3. Motiv: 4. Dovada: 5. Ora si data:
 6. Cerere Slot 1. Nume: 2. Nick: 3. Varsta: 4. IP/STEAM ID: 5. Ore?(10 ore MINIM): 6. Link GameTracker: Cerere Helper 1. Nume: 2. Nick: 3. Varsta: 4. IP/STEAM ID: 5. Ore?(20 ore MINIM): 6. Link GameTracker: 7. De ce doresti gradul de Helper?: 8. Ai citit regulamentul?: Cerere Admin 1. Nume: 2. Nick: 3. Varsta: 4. IP/STEAM ID: 5. Ore?(40 ore MINIM): 6. Link GameTracker: 7. De ce doresti gradul de Admin?: 8. Ai citit regulamentul?:
 7. DONATIILE BOOST *Ce este BOOST?* Boost-ul ajuta la popularea serverului, creste rating-ul pe gametracker si multe altele. *De ce as vrea sa dau BOOST?* Nu obligam pe nimeni sa doneze! Daca doriti sa ajutati serverul si va place sa o faceti din placere puteti dona. *Cum pot da BOOST?* Boost-ul contine mai multe metode de plata: - PayPal - SMS - GTC (GTC-URILE le poti cumpara tot cu PayPal si SMS, dar le poti folosi la o licitatie in urma caruia puteti castiga un boost saptamanal/lunar) *Cat costa BOOST-UL?* PayPal - 20 EURO=BOOST SAPTAMANAL SMS - 1 EURO= 1 ORA BOOST( Trimiteti SMS la numarul 1235 cu textul TXT GTRS 188.212.102.236:27015 Numele vostru)
 8. Nickname: Mystic Wolf Nume server: ZE.DARKZ.RO Link Gametracker:https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.236:27015/ Firmă de host: De cât timp serverul este în comunitate?: De o zi, practic si teoretic de ieri 🙂 De ce crezi că anume serverul tău merită premiul?: In primul rand este un mod diferit, foarte putin cunoscut in Romania si nu a fost promovat modul Zombie Escape, exista decat 2 servere de ze in Romania primul fiind al meu, ZM normal a murit la fel si biohazard, insa cu acest mod totul parca este desprins dintr-o poveste, urmeaza sa se lucreze la niste harti noi cu BOSS FIGHT in care se vor include PUTERI pe harti(ex: Dual Berretas in care poti pune bombe,ziduri pentru ai impiedica pe zm sa ajunga la tine) insa nu deocamdata pe cs 1.6
 9. REGULAMENT STAFF ZE.DARKZ.RO [OFFICIAL] 1. Nu abuzati de gradul pe care il aveti! Sanctiuni: 1/3 WARNS ---> REMOVE 2. Pastrati un limbaj decent cu playerii, fiti un exemplu pentru ei! 3. Sunteti obligati sa anuntati cand veti fii plecati cateva zile/saptamani/luni! Sanctiuni: 1/3 WARNS ---> REMOVE 4. Harta se va schimba in ultimele 5 minute! De preferat este sa o schimbati in ultimele 3/2 minute. Sanctiuni: 1/3 WARNS ---> REMOVE 5. Vote-ul pentru schimbarea hartii trebuie sa contina harti care nu s-au mai jucat! Pentru a vedea ultimele harti jucate anterior, tastati in chat /harti Sanctiuni: 1/3 WARNS ---> REMOVE 6. Pentru Helper/Admin trebuie sa aveti MICROFON + TeamSpeak3/Discord!
 10. REGULAMENT PLAYERI [OFFICIAL] 1. Fiecare jucator trebuie sa fuga spre ESCAPE ZONE! Nu aveti voie sa ramaneti in spatele zombiilor! Sanctiuni: SLAY/KICK/BAN 1h/PERMANENT(Dupa caz)! 2. Ultimul CT va sparge cutiile,podurile,usile sau sa le inchida! Asteptatii pe toti sa scape(TEAMWORK) ! Sanctiuni: SLAY/KICK/BAN 2h/PERMANENT(Dupa caz)! 3. Script-urile/Cheat-urile sunt INTERZISE pe SERVER! Sanctiuni: SLAY/KICK/BAN 1h/PERMANENT(Dupa caz)! 4. Reclamele pe SERVER sunt tot la fel INTERZISE! Sanctiuni: GAG/KICK/BAN 1h/PERMANENT(Dupa caz)! 5. Pastrati un limbaj cat mai decent pe server! Sanctiuni: GAG/KICK/BAN 1h/PERMANENT(Dupa caz)! 6. Cand sunteti intrebati in cererea de Helper/Admin daca "Ai citit regulamentul?:" veti raspunde cu "Mystic Wolf it's the KING on ZOMBIE ESCAPE!"
 11. Tip joc (ex. CS:GO, CS1.6 etc.):CS 1.6 Modul serverului (ex. Competitive, Clasic etc.):Zombie Escape IP Server:188.212.102.236:27015 Firma de hosting: DNS dorit: ZE.DARKZ.RO Link GameTracker.com:https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.236:27015/(Urmeaza sa il adaug si in gametracker-ul comunitatii) Nume detinator server:Mystic Wolf si Delusion Gabriel(eu sunt Mystic Wolf, dar sunt cu numele Mystic Viper, daca se poate schimba va multumesc mult!)
 12. Welcome to DarkZ România. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.
×