Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Jah#

Banned
 • Content Count

  1
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jah#

  Reclamatie Ficus

  Nick: Jah# Nick-ul inculpatului: Ficus Detalii: Imi da ban aiurea, cu motivul "Flood interzis pe acest server" Dovada (obligatorie): http://prntscr.com/lcbiy4 Motiv: Nu situ e copil futut cu capul, scapati de copii astia retardati de pe teamspeak ca nu o sa stea nimeni pe acest ts, imi da pm ma intreaba daca am donat iam zis ca nu si imi zice nai ce cauta aici si fut imi da ban copilu luati masuri @followw.ME scoate-i gradu la copil ca e inapt.
 2. Nick-ul tău: Jah Khalib Prenume: Alexei Vârsta: 22 Locaţia: Chisinau Republic Of Moldova Ocupaţie: IPB Jocul(rile) preferat(e): CS:GO Hobby-urile tale: - Interese: CS:GO Descriere personala: Ba du-te drk prea multe detalii. De unde ai aflat de Comunitatea DarkZ?: @Needless Ce parere ai de comunitatea noastra?: JMEK MA JMEK×