Jump to content
Join
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

followw.ME

Server Managers
 • Content Count

  11
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About followw.ME

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bine ai venit samuraiule <33333
 2. Acceptat te astept pe ts pentru acces
 3. Acceptat, cand intru pe ts o sa iti dau gradul
 4. Acceptat Assistant, sa ramai activ in continuare
 5. MODEL DE POSTARE: Cine ti-a dat ban: Nickname-ul tau: Motivul banului: IP-ul(primele 4 numere ex. 86.14.*): Data & Ora Unique ID: Screenshot(dovada): Descrierea situatiei: ATENTIE !!! - Cei cu grad "Admin/Operator pe acest canal" au tot dreptul de a da Kick persoanelor nepoftite pe canal. - Daca nu faceti topicul exact dupa modelul de mai sus , topicul dumneavoastra va fi inchis. - Doar Detinatorii & Fondatorii iau decizia finala a cererilor unban.
 6. Inainte de a face o cerere, asigura-te ca ai citit regulamentul. Numele tau: Varsta: Hobby: Cu ce ai ajutat serverul?: Unique ID : Alte Precizari?: Model Cerere Upgrade Numele tau: Varsta: De ce doresti UP: Cu ce ai ajutat serverul?: Alte Precizari?:
 7. Pentru ca Reclamatia sa fie luata in considerare va trebui sa urmati urmatorii pasi: Faceti un topic nou cu titlul: "Reclamatie - Nume, daca va avea alt tip de titlu, reclamatia NU va fi luata in considerare, si va fi inchisa ! Nu postati in topicul altui user, pentru ca cererea nu va fi luata in considerare si postul va fi sters fara atentionare ! Model: Nick: Nick-ul inculpatului: Detalii: Dovada (obligatorie): Motiv:×