Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Eddy

Members
 • Content Count

  12
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Eddy last won the day on October 7 2018

Eddy had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Eddy

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eddy

  [CERERE AVATAR]-Eddy

  Suuuper faine . Multumesc mult , @anziety ! Pur si simplu geniale .
 2. Eddy

  [CERERE AVATAR]-Eddy

  Ok , am inteles . Stock : https://imgur.com/a/KUligEH ( Stiu ca are deja efect pe ea , sper sa poti face ceva cu ea , nu sunt pretentios dar imi place mult poza ) Scrisul sa fie mai mic si pus cumva sub fata , cum e pe gif-ul pe care ti l-am trimis in privat . Succes si multumesc !
 3. Salut ! You have submitted an application to join this clan:
 4. *Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Avatar forum sub forma gif. Text principal: Eddy *Text secundar [ darkz / darkz.ro, etc ]: darkz community Dimensiuni: la alegerea designer-ului *Stock/Render[obligatoriu]: - Alte precizări: Stock/Render-ul v-as ruga daca se poate sa-l trimit designer-ului in privat si cu un model , deoarece am un avatar care mi-a fost facut pe alta comunitate si as dori sa fie asemanator ( scris / efect) .De asemenea , nu vreau sa fac reclama la alta comunitate .
 5. Glumele indecente puteau ramane pe teamspeak3 =))
 6. Nick-ul tău: Eddy Prenume: Constantin-Eduard Vârsta: 19 Locaţia: Iasi , Romania Ocupaţie: - Jocul(rile) preferat(e): counter-strike 1.6 / cs:go . Hobby-urile tale: mma , boxing , gaming s.a.m.d . Interese: - Descriere personala: sociabil , simtul umorului dezvoltat (zic eu ) De unde ai aflat de Comunitatea DarkZ?: de la un prieten . Ce parere ai de comunitatea noastra?: 10/10×