Jump to content
Join
Merry Christmas ! *<|:)
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

DeNyS

Members
 • Content Count

  2
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

50 profile views
 1. nenea, numai suntem pe ipb 3.4.x
 2. meniul ala din header, ar fi mai bine sa-l pui in sidebar: se vede mai bine imaginea si poti sa faci sa iese in evidenta text-ul de la slidere mariti text-ul la slidere, deabia imi dau seama ca este text-ul acolo jos. X-ul ala de la profil, in header, te confunda cu inchiderea lui, dar iti da log-out, e total gresita idea unde este chestia cu "private rank" etc -- fa iconita sa fie mai fluida, parca are lag http://darkz.ro/forum/index.php?/topic/1268-darkz-regulament-ts3/&amp;tab=comments#comment-2570 ---- schimba aspectul la reply rezolvati culorile pe mobile etc. // edit in sidebar, imaginea grupului decat sa o pui acolo-n colt, 1) sta urat 2) hoveru' nu da bine deloc. -- pune-l pe centru si bordere rotunjate sa faca un cerc. la profil, puneti o coperta custom vazand ca daca dai clic pe ea ti-o arata full, ceva fain, nu? scoate bulina de la reputatie http://darkz.ro/forum/index.php?/profile/229-denys/ --- ca sa faci ceva mai unic, ai putea sa modifici complet profilul, sa faci tu un mdoel unic -- stiu ca ai avea probleme, dar parca platforma asta foloseste bootstrap, ii folosesti Grid System-ul pe care-l are. oricum, cu sau fara bootstrap il poti facce fara probleme -- stai atent la partea responsive cand ma duc cu mouse-ul pe meniu, fa-l sa fie cursor, sa-mi dau seama ca-s pe meniu, nu e important, stiu. http://darkz.ro/forum/hgk/images/2.png --- mai bine le-ai scoate×