Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

SEEN

Members
 • Content Count

  17
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

SEEN last won the day on January 8

SEEN had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About SEEN

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. sa faci orele corespunzatoare si sa fi activ pe servar/forum/ts3 bafta !
 2. Nick : IP / STEAM ID : Perioada : Data & Ora : Motiv : Dovezi :
 3. Nume :Catalin Numele tau in joc :SEEN Varsta :14 (aproape 15) Experienta ca Admin :2 ani si un pic 🙂 Motivul pentru care doresti Admin ? :sa scap servarul de codati Poti ajuta cu o Donatie ? : daca merge servarul bine da,pot ajuta cu o donatie Ai TeamSpeak 3 (obligatoriu) :da Ore jucate (link gametracker) :https://www.gametracker.com/server_info/93.119.26.165:27015/top_players/?query=SEEN Ai citit Regulament-ul ? :da Cuvant cheie :thebestserver Alte precizari : am mai avut admin si m am descurcat destul de bine (mai mult sunt activ seara )
 4. mai multa activitate si pe teamspeak nu conteaza ca nu ai microfon
 5. te cunosc si nu ai 14 ani si nu ai 30 de ore pe servar
 6. nu ai link GmeTraker si nu team vazut pe sv sa fi activ×