Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

CONSTANTA!!!!

Members
 • Content Count

  16
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CONSTANTA!!!!

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume : Remus Numele tau in joc : CONSTANTA!!!! Numele Reclamant-ului : AdItu Ora & Data : 11.00,3.11.2018 Scurta descriere : eram spectator,ii faceam la unu demo si ma trezesc cu destroy sau ban,nici nu jucam Alte precizari : Remove!
 2. Nu ti-l dau stai calm!,nu vezi nimic de la mine,doar ti-am zis,am scris mai sus,nu vezi?
 3. Ai vorbit ca sa nu taci! Astept Decizia Fondatorului!
 4. Pai daca nu il duce capu eu ce vina am? De alta data fa demo,numai fa wg ca tie in mod special nu iti mai dau nimic da? Si usor cu limbaju copil de 2 lei!
 5. Nume : Remus Numele tau in joc : CONSTANTA!!!! Numele Reclamant-ului : Aditu Ora & Data : 9.35,28.201.2018 Scurta descriere : cica i-am dat wg vechi,asta e motiv ca e slab si ca il bat la cs!,pozele i le-am dat!,vezi ca wargods da erroari in caz de nu stiai,citeste pe site,sau poate sa fie de la windows! Alte precizari : Remove!
 6. 1.CartofioR tu ai citit tot regulamentul la jocul asta?,nu cred,baiatu meu eu joc jocul asta de peste 18 ani asa ca nu ai cum sa stii tu mai bine regulamentul cum il stiu eu! 2.Poti sa stau in baza cand sunt tero si in ultimele 15-20 de secunde 3.La CT stau la x nu vin rush in fiecare runda 4.Citit regulementul dragi mei 5.Acum de ce il aperi ca a gresit si ca nu stie regulementul?,el nici comenzile nu le stie! Astept Decizia Fondatorului Multumesc!
 7. Copil de 2 lei numai suferi!nu ai o treaba cu adminu Remove va rog!
 8. Nume : Remus Numele tau in joc : CONSTANTA!!!! Numele Reclamant-ului : Freak Ora & Data : 17.25,27.10.2018 Scurta descriere : da slay la toata lumea,sufera de admin! Alte precizari : Remove please!,Copil de 2 lei!
 9. La Mine dc merge? numai imi bat capu cu voi,Salut! Astept decizia Fondatorului!
 10. Pozele sunt puse mai sus in caz de nu vezi!
 11. Mie Imi Merge,copil de 12 ani! Datii remove la acest admin!
 12. Nume : Remus Numele tau in joc : CONSTANTA!!!! Numele Reclamant-ului : .alter. Ora & Data : 13.10.2018,10:05 Scurta descriere : mi-a facut poze,i-am pus linku pe imgur si cica poze false! Alte precizari : remove va rog la acest admin ca nu are o treaba! Poze False!,am trait sa o aud si pasta css_overpass0000.bmp css_overpass0001.bmp css_overpass0002.bmp css_overpass0003.bmp×