Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

RealBlueHd

Members
 • Content Count

  14
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RealBlueHd last won the day on October 13 2018

RealBlueHd had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About RealBlueHd

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RealBlueHd

  DWD

  Scuze dar nu ai respectat mkodelul de cerere ADMIN, deci prin urmare nu iti pot oferi gradul de Admin pe serverul nostru! Inca ceva! serverul va fi inchis de pe 4 noiembrie 2018 pana pe 1 ianuarie 2019 deoarece avem niste probleme!
 2. Serverul se va inchide de pe data de 04.11.2018 pana pe data de 01.012019
 3. Cerere acceptata! Te rog sa ma adaugi pe discord: RealBlueHd#7448
 4. RealBlueHd

  >MODEL<

  Discord/Skype: De ce vrei gradul de admin?(minim 2 argumente): Cu ce ne vei ajuta?: Esti constient ca daca abuzezi de GRAD vei avea BAN Permanent?:
 5. RealBlueHd

  >MODEL<

  Motivul Ban-ului: Steam(link): Cine te-a banat? (link catre profilul de steam/numele din joc):
 6. Steam-ul Adminului: Ce a facut: Dovada(poza):
 7. Steam-ul celui care are cheat: Numele de pe CSGO: Ce cheat foloseste(ex: wallhack, Aimbot, Spinbot, etc): Dovada(poza):
 8. 1. Nu aveti voie cu Hack-uri/Scripturi [BAN Permanent] 2. Nu aveti voie sa abuzati de ADMIN [Remove] 3. Nu donati la nimeni care pretinde ca sunt eu! [Donatia nu se va lua in considerare] +Discord: RealBlueHd#7448 +Skype: cosmin.murariu33 4. Nu injurati sraff-ul! [Gag+Kick] 5. Nu aveti voie sa jigniti alti jucatori [Gag]
 9. RealBlueHd

  >MODEL<

  Nume din joc: Steam ID: Discord/Skype: VIP-ul costa 5 EURO PaySafeCard! Pentru SteamID: -intra pe https://steamidfinder.com/ -punte-ti link-ul profilului de steam -Apasa Get SteamID
 10. Tip joc : CSGO Modul serverului : Competitve IP Server: 188.214.88.2:27015 Firma de hosting: www.hzone.ro DNS dorit: Blue.Darkz.Ro Link GameTracker.com: https://www.gametracker.com/server_info/188.214.88.2:27015/ Nume detinator server: Murariu Cosmin-Gabriel (RealBlueHd)×