Jump to content
Join
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Ficus

Premium
 • Content Count

  48
 • Avg. Content Per Day

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ficus last won the day on November 12

Ficus had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About Ficus

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 11/20/1997

Recent Profile Visitors

176 profile views
 1. Ficus

  iZombie (2015)

  Vazut, e blana rau ❤️
 2. *Nick : Popoovvf_` * Ip : 91.9.114.252 * Motiv : NO.ss * Dovada :-
 3. *Nick : Z.A.R.A * Ip : 37.117.213.220 * Motiv : wh+aim * Dovada :http://www.girlshare.ro/3490215099.8
 4. *Nick : rayanx22 * Ip : 46.60.52.107 * Motiv : wh+aim * Dovada :http://www.girlshare.ro/3490215098.7
 5. *Nick : SpilnTer * Ip : 109.64.243.198 * Motiv : wh+aim * Dovada :http://www.girlshare.ro/3490215096.5
 6. *Nick : KEMAL ATATURK * Ip : 88.230.110.189 * Motiv : wh+aim * Dovada :http://www.girlshare.ro/3490215094.3
 7. , Urmeaza sa iti deschizi server pentru CS GO. Succesuri.
 8. < REGULAMENT GENERERAL > Ascultarea de muzica in alte canale decat cele special concepute pentru asemenea activitate se pedepseste cu kick sau ban. Reclama in nume, descriptie, avatar, chat, canal sau descrierea canalului duce la banarea permanenta a clientului; In cazul in care sunteti deranjat pe unul din canalele Publice/Private, apelati la un Fondator Server Admin Master Tratarea unui membru al Administratiei Darkz cu dispret aduce dupa sine interzicerea utilizatorului pe serverul nostru de Ts3. In Cadrul acestei comunitati nu se descrieri jignitoare la adresa stafului sau a unu membru Nu înregistrati vocale pe un canal public. Pentru discuții aprinse / intime și / sau muzică folosiți un canal privat. Gradele ce aparțin de Server Groups [Ex: CS, cs:go, Star, etc] se pot oferi de către deținătorii serverelor doar celor ce dețin ADMIN Cei care folosesc diferite hack-uri pe serverele de counter-strike/samp/minecraft nu o să fie sancționați și pe teamspeak, eventual doar o interdicție pe canal. < Informatii - Servere Publice > Fiecare server care detine DNS (Nume.Darkz.Ro ), va beneficia de un canal la categoria "Servere Publice"; Gradele din zona de canale/servere nu au voie sa foloseasca kick-ul fara un motiv anume, in caz contrar vor fi sanctionati < Regulament / Creare / Stergere - Camere Permanente > Este strict interzisa folosirea cuvintelor vulgare/obscene/pornografice in denumirea canalului; Este interzisa postarea cuvintelor obscene/reclamelor/ip logger in descrierea canalului , in caz contrar canalele vor fii sterse iar fondatorii canalului vor primi ban 12-24 ore sau permanent; Daca un canal nu prezinta activitate timp de 2 zile consecutive, acesta va fi sters; La cererea unui canal permanent, nu se fac si subcanale decat daca se depaseste numarul de minim 7 persoane pe canalul principal, numarul maxim de subcanele este de patru!. < Regulament Admini / Staff > Stati pe server doar cu nick-ul pe care ati primit gradul respectiv ! ( Daca doriti un alt nume, anuntati un Fondator ) Nu copiați numele membrilor din staff, se numește copiere de identitate pentru furarea diverselor informații și se sancționează. Dupa ce ati creat un canal de TS aveti obligatia sa va scoateti "Fondator Channel" dupa respectivul canal! Interveniti doar atunci cand sunteti contactati ! Nu intrati pe canale private , daca nu aveti aprobarea unui Fondator Channel Nu acordați ban/kick pe motivuri aiurea exemplu (ratat, esti prost și multe altele) o să fiți sancționați cu down sau remove, depinde de gravitatea situației. Nu acordați ban/kick în prostie să demonstrați că aveți rank mai mare și să dați ban și să scoateți, o să fiți sancționați destul de drastic la această regulă. Nu se ofera grade pe ts fara a anunta un Fondator sau un Server Admin , sau fara cerere pe forum, in caz contrar vor fi sanctionati cu - sau remove. Toti Admini si Solicitantii de grad pe server au obligatia sa citeasca regulamentul si sa de un singur reply cu Am luat la cunostinta!
 9. You have model for unban :). (daca nu a luat unban, cineva t/c pls ) 🙂
 10. Prietene , data viitoare respecta modelul, il pui si pe el in topic :). Si in legatura cu ban ul, asteptam si raspunsul lui :). Si sa mi spui ce admin a intrat la tine in pc si ti a luat wg. :). si lasa si link de la wg.
 11. Ficus

  Prezentare Ficus

  Dark de ce ma dai de gol maa?
 12. *Nick :fantOM * Ip : 178.176.170.117 * Motiv : wh * Dovada :http://www.girlshare.ro/3490214182.4
 13. *Nick :Neferpitou * Ip : 78.190.152.42 * Motiv : aim * Dovada :http://www.girlshare.ro/3490214181.3×