Jump to content
Join
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

DaNuTzz

Members
 • Content Count

  22
 • Avg. Content Per Day

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About DaNuTzz

 • Rank
  Novice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. eu iti dau ai facut orele stand la spec...eu te tot mutam la ct si tu intrai inapoi la spec
 2. MODEL CERERE ADMIN : Nume : Danut Numele tau in joc : DaNuTzz Varsta :13 Experienta ca Admin : 1 aproape 2 ani Motivul pentru care doresti Admin ? : Sa ajut serverul Poti ajuta cu o Donatie ? : da cand o sa am bani Ai TeamSpeak 3 (obligatoriu) : da Ore jucate (link gametracker) : http://www.gametracker.rs/player/93.119.26.165:27015/DaNuTzz/ Ai citit Regulament-ul ? : Da Cuvant cheie : thebestserver Alte precizari : atat :) Si cred ca stii ca sunt steam on :)
 3. Numele tau in joc : DaNuTzz Varsta :13 Motivul pentru care doresti Slot ? : sa pot intra pe server cand e plin Poti ajuta cu o Donatie ? : da cred ca in data de 1 nov ( adica maine XD) Ai TeamSpeak 3 (obligatoriu) : da
 4. Nu te-am vazut deloc pe sv+ nu ai link de la gametracker ce doamne...
 5. dar vreau activitate fratemiu
 6. hm... nu esti admin sa dai pro sau contra
 7. eu iti dau nu ai orele fratemiu
 8. ba ala zicea de un sv de cs nu sv de discord asa ca i-am dat gag×