Jump to content
Join
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Blackspreen

Members
 • Content Count

  3
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Ma ajuta si pe mine cineva? au trecut deja cateva zile.. Nu am task-uri la munca si ma plictisesc :)) 🙂
 2. Update: ip: 5.2.191.247 Steam: STEAM_0:1:33540196 Am mai facut si testul WCD la cererea lui e36.
 3. Dupa ce am fost pozat in toate felurile de vreo 3 admini si le-am trimis poze, azi m-am trezit cu ban permanent, se pare ca a mai facut unu poze. Nu mi se pare normal sa ma baneze fara motiv, nici nu am iesit sau ceva, am gasit in folderul cstrike niste poze. Link: https://imgur.com/a/jssQkKG Am lasant si un print screen din consola daca vi se pare normal cum a procedat adminul.×