Jump to content
Join
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

RavaGii

Members
 • Content Count

  4
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Propun adaugarea pluingului amx_spectate . Asa poti sta pe cine crezi ca e suspect de hack fara ca el sa banuiasca ! si comanda esp_menu....
 2. *Nick : * Ip : * Motiv : * Dovada :
 3. Nick-ul tău: RavaGii Prenume: Dragos Vârsta: 24 Locaţia: Rm.Valcea Ocupaţie: Momentan somer :)) Jocul(rile) preferat(e): CS 1.6 , MuOnline,Nfs World Hobby-urile tale: Pescuit , biliard , fotbal Interese: - Descriere personala: - De unde ai aflat de Comunitatea DarkZ?: Internet Ce parere ai de comunitatea noastra?: La prima impresie pare o comunitate foarte frumoasa , cu oameni primitori si care se implica serios . Sper sa facem ceva bun si sa stau mult alaturi de voi !
 4. Nume: Dragos Vârstă: 24 ani De ce aplici pentru acest grad?:Deoarece vreau sa ajut la popularea acestei frumoase comunitati prin postarea de topicuri si popularea pe motoarele de cauta google ! Explică activitatea ta de pe forum din ultimele zile: Astazi am aflat de comunitatea Darkz ! Descriere în minim două rânduri:Salut ! Ma numesc Dragos , am 24 ani , am terminat facultatea de inginerie , imi place ca hobby sa joc Cs 1.6 , MuOnline, fotbal , pariuri si alte trebuie care tin de partea web. Sunt o persoana sociabila,prietenoasa si bine crescuta ! Mai multe va las pe voi sa descoperiti in timp si sa va faceti o parere buna despre mine ! Ești conștient că dacă vei încălca regulamentul poți fi demis din funcție în orice moment?: Da, de accord ! Cu ce crezi ca poti sa ajuti comunitatea?: Cu adaugarea de topicuri , categorii noi , prin dedicarea pe servarul cs al comunitatii si cu tot ce este nevoie !
 5. Nick : RavaGii Vârsta : 24 Facebook : in privat Oras : Rm.Valcea Steam : STEAM_0:0:182563513 Ore gametracker : - Experienta in adminat : Excelanta ! Ai Teamspeak 3 ? : Da Poti ajuta serverul cu o donatie ? : Da Dovada citire regulament: Citit×