Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Like

Members
 • Content Count

  26
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Like

 • Rank
  Novice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pro am precizat in banlist, ca daca da wg-ul cer sa ia unban. Si nu ti-am cerut wg ca jucai prea bine, ai fost raportat pe u@:) Spor!:)
 2. Toti meritam o sansa, sa ai grija, spor!
 3. Toti meritam o sansa, Spor la probe.
 4. Alina nu da ban aiurea.Mai ales destroy.
 5. Nume :Alex Numele tau in joc :Like Varsta :18 Experienta ca Admin :Aprox 4 ani Motivul pentru care doresti Admin ? :Sa ajut la dezvoltarea serverului, si sa scapam de codati. Poti ajuta cu o Donatie ? :Da Ai TeamSpeak 3 (obligatoriu) :Da il am, doar ca pe luni/marti trebuie sa imi vina microfonul, de aceea nu am intrat pana acuma. Ore jucate (link gametracker) :https://www.gametracker.com/player/Like/93.119.26.165:27015/ Ai citit Regulament-ul ? :Da. Cuvant cheie : thebestserver Alte precizari :E frumos serverul, mi-ar placea sa am admin.×