Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

fsociety ;

Girls
 • Content Count

  5
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

57 profile views
 1. Frumos. Succes în ceea ce faci mai departe. Și.. fsociety; 🙂
 2. Am zis să vin și eu cu un mic cadou 🙂 Sper să vă placă.
 3. Asta e glumă omule? Să îmi dai kick? Stai puțin, mi-am permis eu cumva glume cu tine de genul și nu știu? Atât timp cât te las în pace, lasă-mă și tu pe mine.
 4. You are banned permanently. Reason: "Salutare" Ce scrie aici Domnule? Și apropo, m-am luat de cineva pe TS până acum? Hai să îi întrebăm pe toți, cum le pare prezența mea? Îi deranjează?
 5. Nick: fsociety ; Nick-ul inculpatului: Ficus Detalii: Ban permanent aiurea 😕 Dovada (obligatorie): http://prntscr.com/le65ej Motiv: Nu prea sunt eu persoana care face reclamații, dar chestia asta m-a ajuns. Eu de fel, am obiceiul sa las PC-ul deschis tot timpul și aseară la fel am făcut, chiar intrasem și de pe telefon, dar am adormit și cred că mi-a picat. Nu mă interesează chiar deloc orele pe acest TS și așa intru odată în paște aici pentru prieteni, nu prea stau eu pe TS-uri. În dimineața asta stăteam și eu pe mut și mă jucam 1.6, s-a găsit Domnul Ficus mai tupeis el de fel și puțin ofticat să îmi dea kick cu motivul ”faci ore”. Serios ? Crezi că îmi pasă de orele astea? Ce pot să fac cu ele? În fine, mai nașpa a fost că am intrat instant înapoi pe TS și l-a întrebarea mea pentru Ficus dacă e prost, am primit asta: You were banned permanently from the server by "Ficus" (Salutare) . Sincer nu îmi pasă de banul ăsta deloc, dar îmi pasă de prietenii pe care i-am făcut aici și pentru care stau aici. Asta a fost tot. O zi frumoasă. ”P.S.: De ce nu i-a dat kick și lu RyO?”×