Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Kyal

Members
 • Content Count

  16
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Kyal

 • Rank
  Manager CSGO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kyal

  Cerere Admin

  Acceptat Datele in pm
 2. Kyal

  Portofoliu Kyal

  Cum pun mai exact creatiile? Nu am nici buton de add macar
 3. Au primit unban toti.
 4. Kyal

  cerere vip gold

  Acceptat. Cererile sunt oprite de acum inainte.
 5. Kyal

  cerere VIP gold

  Cererile vip gold sunt oprite. Ai 6 ore,nu inteleg dc mai faci cerere.
 6. Kyal

  Cerere Admin

  Acceptat Datele in privat.
 7. *Nume:Kyal(cred ca numele meu) *Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?:Gradul de admin pe forum. *Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?Este mult mai usor sa deosebesti un jucator de un admin cand intrii pe forum *Alte precizări?:Nicio comunitate nu prea foloseste asta..si sincer nu va inteleg. Or Admin General Or Admin csgo/claisc/go/etc... nu cred ca e cea mai proasta idee..
 8. Tip joc (ex. CS:GO, CS1.6 etc.):cs 1.6 Modul serverului (ex. Competitive, Clasic etc.): csgo IP Server:93.114.82.121:27015 Firma de hosting:gazduirejocuri DNS dorit:csgo.darkz.ro Link GameTracker.com:https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.121:27015/ Nume detinator server:Kyal Voi schimba si reclamele/hostname-ul tot de la server. Momentan,cand e cererea facuta la 4 dimineata.. M-ar interesa doar un raspuns pro/contra si de indata ce primesc rezolv si serverul..daca este cazul.×