Jump to content
Join
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

baberebb0069

Members
 • Content Count

  6
 • Avg. Content Per Day

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. i-am promis ca ne intalnim pe forum, ne-am mai intalnit cumva? sau cum ma credeai om cu cap?
 2. haha =) nu eu eram in poza nu stiu ce legatura are numele meu e baberebb0069 in joc ;)
 3. am spus cevav de ei doi :) cu kala am vb si pe dicord bafta frate nu mai incerca sa te scoti nu am chef de cearta
 4. nu ma refer la aceasta persoana, la aceasta ai procedat corect +rep de la mine. Dar ai si tu momente in care abuzezi si dai mute permanent cat am fost on ai dat 2 sau daca nu chiar 3. ma refer la persoanele alea care nu te injura dar faci figuri de mare admin ;)
 5. Nume : Cristi Numele tau in joc : xCRISTIx0069 Numele Reclamant-ului : kNd|Tw1sTOra & Data : Scurta descriere : aprox 20:40 , baiaatul ameninta, da mute aiurea, si permanente, plus se cearta cu unii playeri, macar o mustrare acolo va rog Alte precizari : baiatul cred ca e capabil dar prea face abuz de putere×