Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

dani

Members
 • Content Count

  7
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Felicitari echipa DarkZ de pe go! 👏 Pe lângă ca are pc-ul în rusă ii merg script-urile :))) oricum GG titan. Ești cu "adevărat" un jucător "bun" :))))) P.S. nu știu dacă am dreptul să spun ceva la o reclamație/ altceva. Msj privat cu ce aș putea să fac. T h a n k s❤
 2. Numele tau :Daniel Numele adminului :Aditu IP-ul tau: "dani" 4377 STEAM_0:0:245951748 ip nu il stiu doar steam id(daca e vb sebastian pentru mai multe) Motiv :nu stiu ca am luat destroy(merci mult aditu...) Dovada :nu am ca mi-a iesit direct din cs Alte argumente : rog sa i se dea downgrade+sa fie mai atent la comenzi ca altfel plec de pe server :3
 3. Nume :Daniel Numele tau in joc : dani Numele Reclamant-ului :Aditu Ora & Data : 17.15 Scurta descriere :jucam si eu frumos pe server si eram pe mapa de fy_snow trag dupa unu si dau 3 hs si "Aditu" imi da direct destroy... Alte precizari :rog ca adminul sa ii se dea downgrade pentru ca putea sa ma puna spec nu sa imi dea destroy si daca imi e dus steam-ul vreau alt steam :D mz de intelege.
 4. Lol. Chiar ca e un copil fără minte și cu grade pentru doar un kill amărât...doamne spor cu ban și sa joci prin alte comunității :)))
 5. Acel jucător pe nume Kalashnikov a fost adus de mine pe server și omul joaca curat și la mix-uri când jucam cu el tot curat era. De ce si-ar risca el steam-ul pentru un admin ca tine? Și app omu joaca mult mai bine ca tine și știe mult mai multe decât tine. Deci spor la downgrade(dacă o sa ți se dea).
 6. Ty guys and girls! Sper sa ne auzim ceva discord/ ts :)) Gl cu comunitatea
 7. Părerea mea (dacă o sa se ia în considerare) pentru acest gen de reclamație adminul a procedat corect, fără abuz de grad. Tu ar trebui sa știi sa te mai controlezi la limbaj pentru ca suporți consecințele și din ce am văzut eu din ss văd pe acolo niște vorbe nu tocmai bune pentru tine. Atât am avut de spus Gl adminilor ce vor citi și iși vor da părerea!
 8. Scuzați-mă ca intervin.. (Știu că nu mi se ia în considerare ceea ce spun eu, dar cred ca putină ascultare merit) joc sunet extrem de bine, îmi dau seama pe unde sunt jucătorii după pași și mai mereu când pe server sunt pe ts cu buleala și mai primesc info din când în când. Dacă e ceva neinregula rog fondatorul sa îmi facă verificare dacă "Casu" zice ca am coduri. P.S. Am fost verificat cu wargods și poze de nuj câte ori, deci Casu mult noroc cu jocul frate.
 9. Nick-ul tău: dani (Dau | Farmec uneori) Prenume: Daniel Vârsta:17 Locaţia: Tecuci Ocupaţie: liceu Jocul(rile) preferat(e): Cs 1.6 (mix, publice) Hobby-urile tale: Sport, idk pe parcurs mai ne cunoaștem Interese: A cunoaște persoane noi și în a ajuta cu idei (dacă se va putea permite) Descriere personala: Sociabil, Bun ascultător(as putea zice), umor De unde ai aflat de Comunitatea DarkZ?: de pe net Ce parere ai de comunitatea noastra?: Este frumoasă cu servere faine×