Jump to content
Join
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

qRuby

Members
 • Content Count

  1
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Nume: Mihai Vârstă: 20 ani. De ce aplici pentru acest grad?: Aplic pentru acest grad deoarece consider ca sunt pregatit pentru o astfel de functie. In prezent am detinut peste 16 comunitati la activ cu peste 200 membrii. Explică activitatea ta de pe forum din ultimele zile: Nu am o activitate anume. Descriere în minim două rânduri: Ma numesc Mihai, am varsta de 20 de ani si imi place sa programez. Sunt un web developer in acest moment care doreste sa ajute comunitati frumoase. Ești conștient că dacă vei încălca regulamentul poți fi demis din funcție în orice moment?: Da, evident. Cu ce crezi ca poti sa ajuti comunitatea?: Pot sa contribui cu membrii si cu idei pentru tema.



×