Jump to content
Join
Merry Christmas ! *<|:)
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Claudiu R.

Administrators
 • Content Count

  21
 • Avg. Content Per Day

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Claudiu R. last won the day on November 26

Claudiu R. had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

2 Followers

About Claudiu R.

 • Rank
  Novice
 • Birthday 10/01/1998

Profile information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timișoara
 • Interests
  Facultatea EFS - Kinetoterapie

Recent Profile Visitors

141 profile views
 1. Claudiu R.

  Propunere

  Contra Deoarece categoriile de genul nu mai prind, sunt tot mai mulți copii care nu știu sa-și facă un cont, ce sa mai vorbesc despre a posta după un regulament. Daca tot vreți sa adăugați categorii noi, adăugați! Dar categorii potrivite pentru generația care urmează sa vina și categorii care au tematica gaming-ul, nu mai suntem in 2011-2012 sa facem categorii “Știați ca” , “Chestionare” ș.a.m.d
 2. Salut! Astăzi o să vă prezint un tutorial foarte scurt și foarte folositor, mai exact, cum să dați report la un post ce nu respectă regulamentul forumului. Vă duceți la postul care nu respectă regulamentul si vă apărea undeva în dreapta „Report Post” - http://prntscr.com/lof140 sau https://imgur.com/a/OWgJn9A După ce ați dat click pe „Report Post” vă va apărea acest chenar - http://prntscr.com/lof2qs unde trebuie să explicați report-ul dumneavoastră. Tutorial realizat de Claudiu R . Sper că nu te superi @Needless pentru că te-am dat exemplu. Toate tutorialele la care se va lucra în echipă, membrii care au ajutat la crearea tutorialelor vor fi menționați sub tutorial.
 3. In the future i think will be added, but for now, it s useless.
 4. Salut! Astăzi o să vă prezint un tutorial despre cum puteți trimite un PM ( private message ) cuiva. În primul rând, trebuie să intrăm pe profilul celui căruia vrem să îi trimitem un mesaj privat - http://prntscr.com/ln0bz4 În al doilea rând, după ce ați intrat pe profilul lui, vă va apărea „Follow member” și „Message”, exact ca în poză - https://imgur.com/a/9Ml7EAK În al treilea rând, după ce ați găsit „Message” dați click pe el și vă va apărea așa - http://prntscr.com/ln0dj5 Și în ultimul rând, după ce vă apare exact ca în poza de mai sus, trebuie să specificați un titlu ( nu contează ce titlu, de preferat motivul pentru care îi trimiteți mesajul privat ) și mai jos de titlu, puteți începe să scrieți ce aveți de scris. - http://prntscr.com/ln0edv Tutorial realizat de Claudiu R . Sper că nu te superi @Russ pentru că te-am dat exemplu. Toate tutorialele la care se va lucra în echipă, membrii care au ajutat la crearea tutorialelor vor fi menționați sub tutorial.
 5. We are a small community, so we cant translate all forum for 2-3 people who speak english. I think, when u create a new account, in the right corner , you will see "Translate this" or something, so i think you can translate the forum for yourself. I hope, my words helped you. Have a nice day, and sorry for my african english. Claudiu R
 6. Salut! Astăzi o să vă prezint un tutorial despre cum puteți să vă schimbați datele personale ale profilului dumneavoastră în cei mai ușori pași posibili. Dăm click pe poza dumneavoastră ( dacă nu aveți poză , o să aveți prima literă de la numele dumneavoastră de pe forum ) : https://prnt.sc/lmqxxr După ce am dat click pe poză, o să vă redirecționeze pe profilul dumneavoastră : http://prntscr.com/lmqypa După ce ați intrat pe profilul dumneavoastră, o să vă apară undeva pe dreapta „Edit Profile” și „Cover Photo” : https://imgur.com/a/4ufgjG6 După ce dați pe „Edit Profile” o să vă apară așa : http://prntscr.com/lmr01g De aici cred că vă descurcați. Tutorial realizat de Claudiu R . Toate tutorialele la care se va lucra în echipă, membrii care au ajutat la crearea tutorialelor vor fi menționați sub tutorial.
 7. Nickname: Claudiu R. Link profil: https://darkz.ro/forum/index.php?/profile/520-claudiu-r/ De cât timp ești înregistrat pe comunitate?: 13 zile. De ce crezi că meriți acest premiu?: Deoarece am nevoie de bani.
 8. Salut! Cred că fiecare membru care ajunge la funcția care îi permite să avertizeze un membru, știe să avertizeze deja, dar dacă nu știți, mai jos am realizat un tutorial pe înțelesul tuturor. Enjoy! Intrăm pe profilul celui care nu a respectat regulamentul și vom găsii chiar sub avatarul lui „Warn User” - https://prnt.sc/ljzkeg După ce găsim acel „Warn User” , dați click pe el și vă va duce la acest panou - https://prnt.sc/ljzkww De la acel panou, treaba devine banală, trebuie doar să selectați regula pe care a încălcat-o și să dați „Issue Warning” Aici selectați regula încălcată - https://prnt.sc/ljzlgx La points nu trebuie să scrieți nimic, deoarece fiecare regulă încărcată are „punctele” ei. După ce ați selectat regula încălcată, jos, în colțul din dreapta va apărea „Issue Warning” - https://prnt.sc/ljzlzb Tutorial realizat de Claudiu R . Scuze @Nice, pentru că te-am dat exemplu tocmai pe tine. Toate tutorialele la care se va lucra în echipă, membrii care au ajutat la crearea tutorialelor vor fi menționați sub tutorial.
 9. Claudiu R.

  Cadou Claudiu R.

  Mersi frumos @Russ , chiar nu ma așteptăm sa fiu sincer.
 10. Stock-urile ( imaginile nu le redimensionezi bine , adica nu le centrezi bine ) Font-urile alese pentru aceste avatare nu sunt tocmai bune. Culoarea textelor nu se asociaza cu imaginea. Urmareste niste tutoriale de text, foloseste font-uri simple pentru inceput. Mai lucreaza si vei progresa!
 11. Salut! Astăzi o să vă învăț cum să vă adăugați o semnătură pe forum în cel mai ușor mod posibil. 1. Pentru a ajunge să ne punem o semnătură trebuie să ajungem în setările contului, iar ca să ajungem acolo trebuie să faceți exact ca în pozele de mai jos. https://imgur.com/a/RIgbDoo - Așa vă apare și vouă în colțul din dreapta sus. https://imgur.com/a/WOazQLB - Dați click unde am folosit culoarea roșie ( unde am făcut acel pătrat ). https://imgur.com/a/L0qRLP0 - După ce ați dat click acolo, vă va apărea un fel de panou ca și acesta. https://imgur.com/a/t0hM4tM - După ce va apărut panoul, dați click pe Account Settings ( este acela din mijlocul pătratului roșu ). https://imgur.com/a/NjuJLWJ - După ce ați dat click, vă va trimite la un alt panou care arată ca în poza alăturată. https://imgur.com/a/JnzbJOY - Dupa ce ați ajuns pe al doilea panou, veți avea jos în stânga Signature ( am încercuit cu roșu locul unde trebuie să găsiți Signature ). https://imgur.com/a/s914gxP - După ce ați găsit acel Signature, vă va apărea ca în poza alăturată iar totul este simplu. Tutorial realizat de Claudiu R . Am fost sfătuit de către @Nice pentru a face acest tutorial. Toate tutorialele la care se va lucra în echipă, membrii care au ajutat la crearea tutorialelor vor fi menționați sub tutorial.
 12. Salut! Astăzi o să vă învăț cum puteți posta o imagine pe forum ( printr-un post ). Cel mai simplu pas este să uploadați imaginea pe un site specific uploade-urilor ( imgur / tinypic ). Dacă preferați să postați imaginea de pe un site specific, tot ce trebuie să faceți este să uploadați imaginea pe site-ul respectiv și să lăsați link-ul imaginii printr-un reply. Site pentru upload recomandat de către mine: Imgur Nu se poate numii neapărat un tutorial, mai bine zis un info pentru cei care nu știu nici atât. Tutorial realizat de Claudiu R. Toate tutorialele la care se va lucra în echipă, membrii care au ajutat la crearea tutorialelor vor fi menționați sub tutorial.
 13. Salut! Nu aici se fac cererile de admin, o să îți las mai jos un link cu serverele noastre. Îți alegi server-ul pe care vrei să fi admin și faci cerere dupa modelul dat. Serverele noastre! Locked
 14. Salut! Astăzi o să vă arăt cum puteți schimba font-ul text-ului, mărimea text-ului, culoarea text-ului ș.a.m.d În imaginea de mai jos, veți găsii o poză cu bbcode-urile pe care le puteți folosii pe forum. http://prntscr.com/lig3om Fiecare bbcode are funcția lui. Exemplu: Learn with us Ca să folosiți un bbcode, apăsați click pe cel care doriți să-l folosiți. B ( Bold ) - Learn with us I ( Italic ) - Learn with us U ( Underline text ) - Learn with us S ( Strikethrough text ) - Learn with us Link - Learn with us Și lista poate continua, nu am să vă fac exemplu la fiecare deoarece cred că v-ați prins de idee. Tutorial realizat de Claudiu R. Toate tutorialele la care se va lucra în echipă, membrii care au ajutat la crearea tutorialelor vor fi menționați sub tutorial.
 15. Foarte talentat, esti exact pe gustul meu! Imi place cum imbini simplitatea cu complexul. Font-urile alese sunt impecabile, iar luminozitatea creatiilor este „cireasa de pe tort”. Felicitari.×