Jump to content
Join
Merry Christmas ! *<|:)
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Vally^^^

Members
 • Content Count

  1
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume: Vally^^^ Varsta:23 Ore jucate + link gametracker spre profilul tau: peste 50- https://darkz.ro/forum/index.php?/forum/10-cerere-funcţie/&amp;do=add Motivul pentru care doreşti Admin: Pentru ca intru des pe acest server si este un server cu potențial si chiar imi place si as vrea sa fac parte din comunitatea voastră frumoasa. Cu ce crezi că eşti mai bun faţă de ceilalţi jucători?: vreau sa dovedesc ca sunt mai bun ca alti.. Eşti dispus să petreci minim 3 ore în joc în fiecare zi?: sunt dispus Ai experienţă ca şi Admini?:experiența nu este chiar asa de mare, am mai fost admin dar in trecut..in urma cu vreo 2 ani, dar eu sunt sigur ca ma descurc si promit ca nu am sa va dezamagesc Ai citit regulamentul serverului?: da, l.am citit si sunt de acord cu el. Cu ce eşti dispus să ajuţi serverul?: cu orice este nevoie Enumeră 3 motive pentru care ai merita să fi acceptat:corectitudine, disciplina si seriozitate Alte precizări:alte precizări nu am×