Jump to content
Join
Merry Christmas ! *<|:)
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

CaraRO

Members
 • Content Count

  3
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trill, pt mn si pt a mai multor persoane esti cel mai bun admin si cel mai activ, si nu....nu vreau ca tu sa nu mai fi admin pt ca tu iti faci treaba asa cum trebuie.
 2. Nume : Alex Numele tau in joc : sBo # CaraRo Varsta : 13 Experienta ca Admin : Da putin, dar ma invata mai mult Tril. Motivul pentru care doresti Admin ? : Sunt destui de multi codati pe server si as fii de folos. Poti ajuta cu o Donatie ? : Da Ai TeamSpeak 3 (obligatoriu) : Da Ore jucate (link gametracker) https://www.gametracker.com/player/sBo # CaraRo/93.119.26.165:27015/ + : https://www.gametracker.com/player/CaraRO/93.119.26.165:27015/ normal trebuia sa am 26 de ore pentru ca mi am schimbat nick name-ul. Ai citit Regulament-ul ? : Da. Cuvant cheie : thebestserver Alte precizari : Tril mi-a zis sa fac cerere.
 3. Sunt dispus sa intru in clanul sBo×