Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

eXeDusS

Members
 • Content Count

  7
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About eXeDusS

 • Birthday March 30

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pro, si mai usor cu tupeu asta de 2 lei
 2. daca fac o gluma nu inseamna ca nu sunt serios, da na la iq de 2 nu ai ce sa ceri bafta @eXeDusS.....exact pentru glume de-a de "la iq de 2 nu ai ce sa ceri" nu ti-as fi dat admin. Eu zic sa te abii de la ironii.
 3. Contra! Nu stiu daca am voie sa imi dau cu parerea dar te cunosc si stiu ca ai un caractr foarte urat, injuri fara motiv nu ai cei 7 ani de acasa, ai fi tu activ pe server dar nu ai bunul simpt.
 4. Nume :Andrei Numele tau in joc :exeduss Varsta :17 Experienta ca Admin :3 ani Motivul pentru care doresti Admin ? :este un server frumos si vreau sa ma tin dee el Poti ajuta cu o Donatie ? :da Ai TeamSpeak 3 (obligatoriu) :da Ore jucate (link gametracker) :nu am Ai citit Regulament-ul ? :da Cuvant cheie :thebestserver Alte precizari :sunt prieten vechi cu Alina si ea ma fortat×