Jump to content
Join
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

xxL;x

Founders
 • Content Count

  35
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

xxL;x last won the day on August 28

xxL;x had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

4 Followers

About xxL;x

 • Rank
  Rookie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acceptat !O sa ai tot facut pana diseară!
 2. Din lipsa de dovezi vei primi Unban!!
 3. Daca ti-au facut ss pune pozele!
 4. ~ CONCURS Top 15 ~ Concursul Top 15 este în desfăşurare din perioada [15.10.2019-15.11.2019] Premiile vor fii acordate locurilor 1, 2 şi 3! Locul 1 - Cont de STEAM cu Counter Strike 1.6 INSTALAT + V.I.P GOLD! Locul 2 - Admin Grad Good+Vip Silver Locul 3 - Admin Semi-Good +Vip Silver! Regulament & Informaţii Nu aveţi voie să folosiţi nici o sursă de hack! Dacă Locul 1 deţin Counter Strike 1.6 pe STEAM, primesc V.I.P, în funcţie de locul stabilit iar contul i se va următorului ce nu deţine cs1.6 pe Steam! Dacă unul dintre câştigători, are deja V.I.P cumpărat, poate opta pentru un grad mai mare pe server! Dacă un ADMIN o să fie prins că face abuz de putere, pune jucătorii mai slabi sau AFK în echipa adversă, o să fie descalificat! ~ CONCURS Cel mai Activ Admin ~ Serverul Star. Darkz.Ro oferă un cont Steam cu cs1.6 celui m-ai activ Admin! ============> Sponsori pentru acest Concurs sunt: xxL şi Toful!!
 5. Schimba numele pe gametracker cream.darkz.ro si cererea va fi acceptata!×