Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Burj#Darkz.ro

Founders
 • Content Count

  68
 • Avg. Content Per Day

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Burj#Darkz.ro

 1. FOUNDER GOD SUPER MODERATOR MODERATOR ADMINISTRATOR HELPER
 2. Model reclamatie admin - daca nu este respectat cererea nu va fi luata in considerare. Nick-ul adminului: Motiv reclamatie: Descrierea incidentului: Dovada (screenshot,clip):
 3. Model cerere unban - daca nu este respectat cererea nu va fi luata in considerare. Nick: *SteamID numeric: Nick-ul adminilor prezenti: Motivul banului: * SteamID-ul se afla prin folosirea comenzii "status" in consola cat timp esti activ pe server. Exemplu SteamID: STEAM_1:1:43237573
 4. Astazi am creat un grup de Steam pentru comunitatea DarkZ, link: https://steamcommunity.com/groups/darkzoneromania
 5. Regulament jucatori 1. Va rugam sa pastrati limbaj decent pe server, in chat cat si pe microfon. 2. Folosirea codurilor se va sanctiona cu ban permanent. 3. Reclama catre alte servere / comunitati se sanctioneaza cu ban permanent. 4. Nu chemati jucatorii de pe server la competitive - abaterea se sanctioneaza cu ban - 2 ore la prima abatere, permanent la a doua. Regulament admini 1. Fara abuz de putere - se sanctioneaza cu suspendarea adminului. 2. Adminii nu au voie sa schimbe harta - serverul voteaza automat harta urmatoare.
 6. Model cerere admin MIXGO.DARKZ.RO - Sunteti obligati sa urmati modelul, in caz contrar veti fi respins si topicul va fi inchis. Nick: Varsta: Ore jucate: *SteamID numeric: Experienta admin CS:GO: Esti de acord sa joci minim 1 ora pe zi pe server (7 ore pe saptamana)?: Dovada invitatie prieteni in grupul de Steam: * SteamID-ul se afla prin folosirea comenzii "status" in consola cat timp esti activ pe server. Exemplu SteamID: STEAM_1:1:43237573 Conditii cerere admin: 1. Varsta - minim 16 ani. 2. Minim 25 ore pe server (orele le aflii prin comanda !active). 3. Sa respecti regulamentul. 4. Sa invitati lista de prieteni in grupul nostru de Steam ( https://steamcommunity.com/groups/darkzoneromania ) si sa postati un screenshot ca dovada. 5. Disponibilitare - minim 1 ora pe zi pe server. 6. Daca nu se respecta norma de 1 ora / saptamana, veti primi remove. 7. Upgrade-urile se dau in functie de activitate.
 7. Acceptat! Lasa-mi datele in privat×