Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Daniela

Members
 • Content Count

  1
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Nume: Daniela Vârstă: 17 De ce aplici pentru acest grad?: am mai fost admin pe mai multe servere . Am cam renunțat pentru ca am avut o problema cu calculatorul și nu am avut activitate . Explică activitatea ta de pe forum din ultimele zile: Apropape zilnica Descriere în minim două rânduri: Am 17 ani , sunt din Constanța si in timpul liber stau pe cs 💋 Ești conștient că dacă vei încălca regulamentul poți fi demis din funcție în orice moment?: Desigur×