Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

MegA

Managers
 • Content Count

  10
 • Avg. Content Per Day

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About MegA

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lasa post-huntul ai raspuns la fel peste tot
 2. Prea urât textul la v1 votez v2
 3. MegA

  Cadou MegA

  Foarte frumos mersi mult te pup dulce 😘
 4. Incearca sa reinstalezi cs-ul sau in mai multe cazuri se salveaza in alta parte
 5. Foarte frumoase malone ma bucur ca ai venit ❤️
 6. Nick : MegA Vârsta : 19 anisori Facebook : - Oras : Chisinau Steam : daca e nevoie dau add :d Ore gametracker : http://www.gametracker.rs/player/89.40.233.37:27015/MegA/ Experienta in adminat : 5 anisori Ai Teamspeak 3 ? : Da Poti ajuta serverul cu o donatie ? : Cu boost poate. Dovada citire regulament: L-am citit, am dat si inimoara dar nu este cuvant cheie am citit toate cele 21 de reguli de 2 sau 3 ori unele.
 7. Acceptat cu gradul de Helper T/C×