Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

Rafaly

Members
 • Content Count

  10
 • Avg. Content Per Day

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rafaly

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. -> Fiindca avem nevoie de admini.
 2. 1. Numele tău pe server: AoD_Rafaly 2. Link GameTracker cu orele tale jucate pe server: 3. Posibilitatea de a dona: probabil 4. Motivul pentru care aplici pentru upgrade:As dorii sa am acces la mai multe comenzi.
 3. 1. Numele tău pe forum: Rafaly 2. Numele tău pe server: AoD_Rafaly 3. Numărul votului: 2 4. Ora și data: ora:11:54 data:11.01.2019
 4. Numele tău de pe server: AoD_Rafaly Vârsta:14 Contact:gmail teamavpro@gmail.com Oraș:Brasov Steam (ON sau OFF):OFF Ore gametracker (opțional):- Experiență amxx:5 ani Ești dispus să donezi pentru a ajuta server-ul: probabil Cuvânt cheie:N-am gasit. Am mai facut o cerere si m-am gandit ca as putea sa scriu si aici.
 5. Propun sa adaugati ceva in plus la vip. Pe langa beneficiile oferite ar fii interesant daca ati adauga hook.Daca aveti nev de plugin,lasa-ti un pm.
 6. 1. Numele tău pe forum: Rafaly 2. Numele tău pe server: AoD_Rafaly 3. Numărul votului: 1 4. Ora și data: ora:22:01 data:09.01.2019
 7. 1. Numele tău pe server:AoD_Rafaly 2. Nume real complet:Radu Remus Dumitru 3. Steam ON / OFF: OFF momentan 4. Vârsta ta: 14 ani 5. Experiență Amxx:Stiu toate comenziile. 6. Link GameTracker cu orele tale jucate pe server:nu am multe dar o sa fac , daca e new revin cu un edit. 7. Cuvânt cheie:N-am găsit. 8. Posibilitatea de a dona:probabil 9. Motivul pentru care aplici pentru grad:sa ajut srv si sa-l apar. 10. Deții un microfon funcționabil:da Promit ca daca serverul acesta nu se va inchide voi fii cel mai on. :)×