Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!

CLOUT COBAIN

Members
 • Content Count

  10
 • Avg. Content Per Day

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About CLOUT COBAIN

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

123 profile views
 1. Tip joc (ex. CS:GO, CS1.6 etc.): CS:GO Modul serverului (ex. Competitive, Clasic etc.): Public IP Server: 108.61.112.231:27025 Firma de hosting: Game Servers DNS dorit: Chief.DarkZ.Ro Link GameTracker.com: https://www.gametracker.com/server_info/108.61.112.231:27025/ Nume detinator server: @CLOUT COBAIN si @Alex
 2. - Fondatori/Owneri - @CLOUT COBAIN @Alex @To-FuL - Administratori - - Co-Administrator - - Super-Moderator - - Moderator - - Helper - - VIP - - Slot -
 3. Pentru cat timp o sa fie absenta(zile,saptamani) : Motivul Absentei : Functia care o aveti pe server :
 4. Nume steam: Grad pe server: (lasa liber in caz ca nu ai) Propunerea in sine: Motivul: (explica motivul pentru care ai ales sa faci aceasta sugestie si cu ce crezi ca va ajuta pe viitor in caz ca va fi aplicata)
 5. Nick tau : Orele jucate : [ link-ul cu orele jucate ] https://www.gametracker.com/server_info/89.40.104.229:27015/top_players/ (intrati pe link , cautati-va acolo si apasati pe numele vostru , apoi copiati linkul din bara de sus aici) : Steam id: Varsta : Experienta SM (Sourcemod) : Ai aplicat in grupul nostru pe steam ? [https://steamcommunity.com/groups/WarDarkzRo ] + Invitarea prietenilor ? : Motivul pentru care doresti admin : Poti dona ? [ Da / Nu sau skinuri ] : Date de contact (Facebook,Steam) : Ai citit regulamentul ? Da / Nu Poti intra pe server minim o ora/doua pe zi ? [ Da/ nu si de ce ? ] Toate campurile sunt obligatorii ! Varsta minima : 15+ ani !
 6. Nick-ul tau: Adminul care te-a banat : IP-ul tau: Steam ID (intrati pe https://www.steamidfinder.com si copiati-va steam url-ul de la profilul dumneavoastra sa aflati apoi copiati tot aici): Motivul pentru care ai luat ban: Data si ora banului: Snapshot (poza la consola si ecran , se face cu F12 si se poate incarca pe profilul dumneavoastra personal): Sunt de acord ca o sa primesc un raspuns in maxim 7 zile de la postare Nu am sa dau reply la cererea facuta de mine , daca vreau sa adaug ceva dau edit la cererea facuta si adaug acolo ( altfel primesc t.c si ramane ban-ul) DACA CEREREA DE UNBAN SE FACE DUPA 7 ZILE DE CAND JUCATORUL A PRIMIT BAN NU SE MAI IA IN CONSIDERARE !
 7. Numele tau (daca se poate si steam idul): Numele adminului in cauza care a efectuat actiunea de ban/kick/gag etcetera: Motivul actiuni acestuia : Ora si Data : Dovada dvs (dumneavoastra) : Descrierea Situatiei (descrieti ce sa intamplat de adminul a efectuat operatiunea in cauza) : -Reclamatiile ce nu respecta modelul prezentat mai sus nu sunt luate in considerare!
 8. 1.O sa se raspunda la fiecare cerere de ban/unban/helper/admin la maxim 4 zile dupa ce se posteaza pe forum. Daca nu veti face asta o sa primiti warn iar la al doilea(warn) remove o saptamana si la al treilea remove permanent . 2.Nu aveti voie sa injurati pe server alti playeri sub nicio forma si nici sa faceti reclama altei comunitati/alt server . 3.Nu aveti voie sa folositi comenzi pe alti admini sub nici o forma , decat in cazuri , care necesita aceasta actiune . 4.Orice pauza trebuie anuntata pe forum la sectiunea Cerere Absenta "Absenta urmata de nume" 5.La intrebarea daca ai citit regulamentul de admini vei raspunde cu "wardarkzro". 6. Orice incercare de monitor(a sta pe un jucator si a transmite informatiile pe teamspeak sau steam chat) sau trisare(cod de wall , spinbot(in cel mai rau caz), aimbot , silent aim) se pedepseste cu ban permanent 7. Cine injura pe server alti playeri si nu pastreaza un limbaj decent va primii gag cu durata si motiv , durata incepand de la 2 minute apoi 5 , 10 ,20 etc. 8.Ca admin aveti datoria de a asculta parerea superiorului vostru si apoi sa folositi un argument valid(in caz , ca vreti sa va exprimati opinia cu parere la o schimbare care poate face bine serverului daca nu chiar si comunitati) . 9. Reclamatiile intre admini nu sunt permise pe forum , rezolvarea problemelei in cauza se rezolva prin mesaj lu @Alex , @CLOUT COBAIN sau @To-FuL 10. Cererile de up pentru admin sunt permise si se ia in calcul activitate-a celui care a facut postul respectiv. 11. Daca apare o postare noua pe forum si in maxim 4 zile nu raspundeti o sa fiti atentionati cu un warn , apoi daca se repeta din nou o sa aveti un warn iar la 3 degradare cu un rang mai jos fata de cel actual. 12. Playerii pe server pot injura dar cu exceptia altor jucatori sau al stafului. 13. Orice trisor(codat pe termeni populari) se anunta prin say_team @ urmat de numele lui(sau u@ cum se stie de pe 1.6) 14. Banul se acorda doar cu demo( sau fara dar cu prezenta unui owner ) ne-prezentarea lui in primele 24/48/72 de ore duce la warn. [ ! ] Incalcarea acestor reguli duce la warn/degradare in rang sau excludere din functia de "helper/moderator/admin ca de exemplu"
 9. Tip joc (ex. CS:GO, CS1.6 etc.): CS:GO Modul serverului (ex. Competitive, Clasic etc.): War/Competitive IP Server: 89.40.104.229:27015 Firma de hosting: TNI Systems DNS dorit: War.Darkz.RO Link GameTracker.com: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.104.229:27015/ Nume detinator server: CLOUT COBAIN
 10. Nick-ul tău: CLOUT C0BAIN(Doar unul din sute) Prenume: Catalin Vârsta: 18 si +/- cateva luni Locaţia: Buzau(deee fapt calator dar shhh) Ocupaţie: Jucator de cs si multe altele, "Youtuber" , Producator de Muzica , Rapper(Wanna be) Jocul(rile) preferat(e): Nu am unul neaparat dar CS in general. Hobby-urile tale: Ascultat muzica , seriale , scris rime/strofe. Interese: Sa fiu The Best Descriere personala: Un nebun(in sensul bun) cu un carater echilibrat si ok. De unde ai aflat de Comunitatea DarkZ?: @To-FuL Ce parere ai de comunitatea noastra?: Veryy sexy mothafuckaa 😉×