Jump to content
Join
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!
Sign in to follow this  
Needless

Anime TV dupa manga Magical Sempai (Tejina Senpai)

Recommended Posts

 • Needless
 • Anime TV dupa manga Magical Sempai (Tejina Senpai)

  Editia cu nuraul 49 de anul acesta a revistei Young Magazine (Kodansha) anunta ca manga Magical Sempai (Tejina Senpai) de AZU va avea o adaptare anime TV cu premiera in 2019.

  Fumiaki Usui (Chaos;HEAd, Spice and Wolf, Horizon in the Middle of Nowhere II) regizeaza seria la LIDEN FILMS, iar Rintarou Ikeda (Love and Lies, Hakyū Hōshin Engi, Love Tyrant) scrie si supervizeaza scenariile. Eriko Itō (Love and Lies, Poco's Udon World) este designer de personaje si regizor principal de animatie.

  Kodansha Comics publica in limba engleza manga in format digital si descrie astfel povestea:

  “Am intalnit-o... o draguta, dar 'ciudata' sempai!” Iubind magia, dar avand trac de scena, aceasta sempai ara rata de esec de 100% - si cu toate acestea nu poti sa-ti iei ochii de la ea! Nepotrivita manga magical gag, care a luat Japonia prin surprindere, este intr-un final aici! Aceasta este pentru cei cu hobby-uri nesportive!

  AZU a lansat manga in Young Magazine in februarie 2016, iar Kodansha a publicat in Japonia al patrulea volum compilat in septembrie 2017. Al cincilea a aparut marti.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now
  Sign in to follow this  
  ×