Jump to content
Join
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!
Sign in to follow this  
Nice

Biserica Catolica a lansat un joc pentru smartphone-uri similar cu Pokemon GO, in care trebuie sa colectionezi sfinti ca sa ajungi la Iisus Hristos

Recommended Posts

 • Nice
 • Isteria cauzată de Pokemon Go în urmă cu doi ani încă are reverberaţii în lumea dezvoltatorilor de jocuri pentru telefoanele mobile. Cea mai nouă platformă bazată pe ideea din spatele Pokemon Go este realizată de Biserica Catolică şi are rolul de a îi impulsiona pe copii spre cunoaşterea religioasă.Vaticanul anunţă că Papa Francisc ia în considerare o vizită în Coreea... La fel ca şi la Pokemon Go, scopul jocului „Follow JC Go” este să colecţionezi personaje. Dacă în cazul platformei inspirate de desenul animat japonez trebuia să îi colecţionezi pe Pikachu, Squirtle sau Charmander, în cazul aplicaţiei dezvoltate de Vatican trebuie să aduni la un loc sfinţi şi alte figuri religioase, scopul final fiind acela de a crea o echipă care să fie condusă de Iisus Hristos. Lansarea jocului este o încercare a Bisericii Catolice de a îi încuraja pe cei mai tineri să fie mai credincioşi, folosindu-se de mijloace tehnologice care sunt sau au fost foarte populare în ultima vreme.  Jucătorii vor putea colecţiona sfinţi răspunzând la întrebări religioase, inspirate din versetele biblice, notează Business Insider. Odată colecţionate toate personajele, în joc îşi va face apariţia Iisus Hristos, care le va conduce şi va avea grijă de ele. Va trebui să te plimbi în împrejurimile bisericilor pentru a găsi obiecte „consumabile” pe care să le aplice pe echipa personală. Aplicaţia a fost dezvoltată de gruparea religioasă catolică spaniolă Fundacion Ramon Pane, fondurile investite în aceasta ridicându-se la suma de 500.000 de dolari. Jocul este activ doar în Spania şi Italia.

  • Confused 1

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now
  Sign in to follow this  
  ×