Jump to content
Join
Merry Christmas ! *<|:)
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!
Sign in to follow this  
Claudiu R.

[Tutorial #8] Learn with us - Cum dăm report?

Recommended Posts

 • Claudiu R.
 • Salut!

  Astăzi o să vă prezint un tutorial foarte scurt și foarte folositor, mai exact, cum să dați report la un post ce nu respectă regulamentul forumului.

  Vă duceți la postul care nu respectă regulamentul si vă apărea undeva în dreapta „Report Post” - http://prntscr.com/lof140 sau https://imgur.com/a/OWgJn9A

  După ce ați dat click pe „Report Post” vă va apărea acest chenarhttp://prntscr.com/lof2qs unde trebuie să explicați report-ul dumneavoastră.

   

  Tutorial realizat de Claudiu R .

  Sper că nu te superi @Needless pentru că te-am dat exemplu.

  Toate tutorialele la care se va lucra în echipă, membrii care au ajutat la crearea tutorialelor vor fi menționați sub tutorial.

  • Like 1

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Guest
  This topic is now closed to further replies.
  Sign in to follow this  
  ×