Jump to content
Join
Merry Christmas ! *<|:)
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!
Sign in to follow this  
Needless

THQ Nordic achiziţionează franciza Carmageddon

Recommended Posts

 • Needless
 • THQ Nordic, publisher rezultat după ce Nordic Games a achiziţionat majoritatea proprietăţilor fostului publisher falimentar THQ, a cunoscut o expansiune demnă de invidiat în ultima vreme, achiziţionând numeroase licenţe ale unor serii cunoscute, dar şi noi studiouri producătoare de jocuri. Prin această metodă, THQ Nordic a ajuns să înregistreze, în 2018, profituri record pentru companie, publisher-ul lăudându-se că are 55 de jocuri noi în proces de dezvoltare, dintre care nu mai puţin de 35 nu au fost dezvăluite încă.

  Cel mai nou membru al “familiei” THQ Nordic este seria Carmageddon, a cărei achiziţie de la Stainless Games tocmai a fost confirmată de către publisher. Carmageddon a debutat în 1997, când s-a făcut remarcat prin combinaţia de curse cu maşini, fizică spectaculoasă, distrugere în masă şi violenţă fără perdea. Seria a continuat cu Carmageddon II: Carpocalypse Now (1998), Carmageddon TDR 2000 (2000) şi recentul Carmageddon: Reincarnation (2015), rebotezat în Carmageddon: Max Damage odată cu lansarea sa şi pe console (2017).

  Astfel, prin intermediul sucursalelor THQ Nordic GmbH din Viena, Austria, şi handy-games.com GmbH din Giebelstadt, Germania, THQ Nordic va gestiona, de acum incolo, operaţiunile de distribuţie şi vânzare a titlurilor Carmageddon, precum şi evaluarea oportunităţilor de a realiza şi lansa noi jocuri ale acestei serii.

   

  sursa:go4it.ro

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now
  Sign in to follow this  
  ×