Jump to content
Join
Merry Christmas ! *<|:)
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!
Sign in to follow this  
N3SIM1TITU

"Gest absolut dezgustător!". Incredibil ce a păţit Andone în Anglia

Recommended Posts

 • N3SIM1TITU
 • Florin Andone a fost din nou eroul lui Brighton, în victoria, 3-1, cu Palace. Românul a fost la un pas de o accidentare teribilă, după o intrare "criminală" a lui Zaha.

  Pentru al doilea meci la rând Fl.Andone a marcat pentru Brighton. Reuşita sa putea fi însă umbrită de o accidentare teribilă, în finalul meciului. Zaha, cel mai bine cotat jucător din echipa lui Roy Hodgson, l-a călcat pe genunchi pe internaţionalul nostru, la o fază în care putea evita contactul.

  "Absolut dezgustător gest din partea lui Zaha. Acest atac îi putea termina cariera românului. Nu că trebuia cartonaş roşu, dar astfel de intrări ar trebui să fie pedepsite cu închisoarea", au scris revoltaţi englezii. Kevin Friend a fost "prietenos" cu ivorianul şi nu l-a eliminat. Mai mult ca sigur că centralului i-a scăpat această fază, una altfel foarte simplă.

  Din fericire, Andone nu s-a accidentat şi e gata pentru următoarea partidă, în deplasare la una dintre cele mai slabe echipe din actualul sezon, Burnley. Golgheterul Murray s-a accidentat cu Palace şi, deşi a spus că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a reveni cât mai repede, cel mai probabil ofensiva lui Brighton va fi condusă din nou de Andone.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now
  Sign in to follow this  
  ×