Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!
DARK

Următoarea versiune de Windows 10 va rezerva 7 GB pentru actualizări

Recommended Posts

 • DARK
 • Member Awards
  Here are DARK's awards

  windows-10-7-gb-actualizari-rezervat.jpg.a6c1d6920bf3fb5e1b67d274b02e7802.jpg

   

  Microsoft vrea cu orice preț ca Windows-ul tău să fie actualizat la zi. Până acum, foarte mulți utilizatori fentau installer-ul de update-uri prin umplerea partiției de sistem, însă, din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil odată cu introducerea versiunii 19H1 a Windows 10. Sistemul de operare va rezerva minim 7 GB pe partiția principală pentru actualizări și, cu toate că fișierele temporare vor fi șterse la finalizarea procesului de instalare, spațiul de stocare va rămâne în continuare restricționat.

   

  Mulți probabil că nu vor fi deranjați de cei 7 GB ocupați, însă pentru utilizatorii de mini PC-uri ar putea fi o problemă serioasă. Majoritatea dispozitivelor de acest fel vin cu doar 32 sau 64 GB de stocare, iar cei 7 GB ocupați vor face aproape imposibilă utilizarea sistemului fără un mediu de stocare extern. Totodată, nu trebuie să uităm că Microsoft are tendința de a o da în bară când vine vorba de actualizări, deci ai toate șansele să te lovești de probleme. Serviciul Windows Updates poate fi momentan dezactivat doar pe Windows 10 Pro și Enteprise, așa că vrei, nu vrei, pe Windows 10 Home o să ai tot timpul ultimele actualizări.

   

  De menționat ar mai fi că opțiunea Reserved Storage este deja prezentă în ultimul build Insider Preview pentru Windows 10, așadar sunt șanse foarte slabe ca Microsoft să se răzgândească până la introducerea versiunii finale.

   

  sursa:arenait.ro

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Guest
  This topic is now closed to further replies.
  ×