Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!
Sign in to follow this  
Rafaly

Propunere Rafaly

Recommended Posts

 • Rafaly
 • Member Awards
  Here are Rafaly's awards

  Propun sa adaugati ceva in plus la vip. Pe langa beneficiile oferite ar fii interesant daca ati adauga hook.Daca aveti nev de plugin,lasa-ti un pm.

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
 • Desperons
 • Posted (edited)
  Member Awards
  Here are Desperons's awards

  Hook este, doar că sincer ar fi chiar prea mult dacă ai beneficia de atât de multe lucruri într-o singură rundă. O să mă mai gândesc dacă să le ofer din nou accesul celor cu VIP la hook, mulțumesc de propunere!

  :tc:momentan...

   

  Edited by Desperons

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Guest
  This topic is now closed to further replies.
  Sign in to follow this  
  ×