Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!
DARK

AMD a confirmat lansarea Ryzen 3000 pentru acest an si dovada ca sunt peste procesoarele Intel

Recommended Posts

 • DARK
 • Member Awards
  Here are DARK's awards

  AMD a confirmat lansarea noilor procesoare Ryzen 3rd gen pentru acest an, modele fabricate in procesul de 7nm. Astfel, AMD a reusit sa intreaca Intel avand un proces tehnologic mai nou si mai eficient. Tot AMD a tinut sa ne demonstreze ca varful lor de gama este comparabil cu i9 9900K, o performanta similara dar cu un consum mai redus de energie.

  Modelul de top al seriei Ryzen a fost testat in Cinebench R15 unde a scos un scor de 2057 puncte, peste concurentul i9 9900K care a scos 2040 de puncte. Diferenta este ca procesorul Intel este produs in 14nm si consuma 180W, iar Ryzen seria 3000 consuma 133W. Vestea este chiar buna pentru ca pana la momentul lansarii AMD mai are timp sa faca optimizari. Deci rezultatul final va fi cu siguranta mai bun.

   

  09133817975l.thumb.jpg.60b908afde1763cfadec52170cb9a54d.jpg

   

  Noua generatia de procesoare va folosi acelasi Socket AM4, dar alt chipset. Ceea ce inseamna ca vor fi probabil compatibile cu placile de baza actuale, dar performantele vor fi limitate sau nu vor fi disponibile toate functiile procesorului. Noul chipset este X570 si aduce inclusiv suport PCIe Gen 4.0.

   

  sursa:arenait.ro

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Guest
  This topic is now closed to further replies.
  ×