Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!
DARK

A Story About My Uncle, un nou joc gratuit oferit de Humble Bundle

Recommended Posts

 • DARK
 • Member Awards
  Here are DARK's awards

  Humble Bundle continuă să ofere jocuri gratuite, cei care aleg să se încrie pe lista de abonaţi la newsletter-ul companiei având ocazia de a primi jocul A Story About My Uncle. Pentru a descărca jocul, urmaţi acest link şi apăsaţi butonul “Get The Game”. Acesta va fi livrat sub format de cod de activare pentru Steam.

   

  A Story About My Uncle combină secvenţele de platforming cu aventură şi puzzle-uri, acţiunea fiind privită din perspectivă first person. Un accent important este pus şi pe poveste, după cum lasă de înţeles şi titlul jocului, fiind vorba despre un băiat aflat în căutarea unchiului său. Pentru a-şi atinge obiectivul, acesta trebuie să se folosească tot felul de gadget-uri inventate chiar de unchiul pe care îl caută.

   

  Grăbiţi-vă însă: A Story About My Uncle nu va mai fi disponibil în mod gratuit pe Humbe Store decât pentru încă o zi şi 8 ore (de la publicarea acestui articol)!

   

   

  sursa:go4it.ro

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Guest
  This topic is now closed to further replies.
  ×