Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!
DARK

Bungie se desparte de Activision şi păstrează Destiny

Recommended Posts

 • DARK
 • Member Awards
  Here are DARK's awards

  În 2010, studioul Bungie, extrem de popular graţie seriei Halo, începea parteneriatul cu mega-publisher-ul Activision, pe baza căruia, în anii ce au urmat, şi-au făcut apariţia titlurile seriei Destiny. S-au vehiculat atunci sume imense alocate drept buget pentru această serie, precum şi un plan de a menţine Destiny relevant pentru deceniul ce avea să urmeze. Iată că începutul lui 2019 marchează, intr-un fel, sfârşitul acelei perioade.

   

  Prin intermediul unui anunţ publicat pe propriul site, cei de la Bungie anunţă că s-a ajuns la o înţelegere pentru separarea definitivă de publisher-ul Activision, studioul producător urmând să păstreze toate drepturile asupra proprietăţii intelectuale Destiny. În viitor, Bungie îşi propune să nu mai apeleze la alt publisher, compania urmând să-şi publice singură următoarele produse. Activision va continua să se concentreze pe realizarea şi publicarea de jocuri bazate pe propriul portofoliu de francize.

  Nu vă impacientaţi, Bungie va continua să ofere suport pentru Destiny 2, cum ar fi experienţele sezoniere programate pentru următoarele luni. De asemenea, cei de la Bungie promit şi anunţuri importante legate de ce va urma pentru seria Destiny şi pentru companie în viitor.

   

  Bungie a luat naştere în 1991, sub forma unui studio dedicat, în principal, jocurilor pentru computerele Macintosh, dezvoltând două serii de succes pentru aceste platforme: Marathon (first person shooter) şi Myth (strategie). Ulterior, în 2000, studioul a fost achiziţionat de Microsoft, fiind responsabil pentru foarte populara serie de shootere SF Halo. În 2007, Bungie a anunţat despărţirea de Microsoft.

   

   

   

   

  sursa:go4it.ro

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Guest
  This topic is now closed to further replies.
  ×