Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!
DARK

CES 2019: Acer Chromebook cu procesor AMD Ryzen

Recommended Posts

 • DARK
 • Member Awards
  Here are DARK's awards

  Acer a prezentat la CES 2019 un Chromebook de 15.6 inch echipat cu procesor din ultima generatie AMD Ryzen. Acesta ofera un afisaj de buna calitate cu panou IPS si rezolutie Full HD, dar si o autonomie de pana la 10 ore. Este un laptop ideal pentru activitati simple si productivitate.

  Acer-Chromebook-3151.thumb.jpg.35d9ac51622ff466992ec30840e4f6fe.jpg

   

  Quote

  Noul dispozitiv Chromebook de 15,6 inci a reprezentat una dintre pietrele de temelie ale liniei Chromebook de la Acer", a declarat James Lin, General Manager, Commercial and Detachable Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. Acer Chromebook 315 se bazeaza pe atributele principale ale gamei – un ecran mare, de 15,6 inch, difuzoare excelente si un design elegant – plus noile procesoare AMD si grafica Radeon, care vor sustine selectia aflata in crestere de aplicatii Chrome si Android™, preferate de atat de multi studenti, familii si utilizatori de business.“

   

  Procesorul AMD din seria A este disponibil in varianta A6 9220c sau A4 9120C intr-un format SoC. Are grafica integrata Radeon si un consum redus de energie. Laptop-ul mai ofera difuzoare stereo in zona tastaturii, USB C, Bluetooth, Wi-Fi MIMO, 8GB RAM, 32GB de stocare eMMC si va avea si ecran tactil intr-o alta versiune (CB315-2HT). Costa 350 de euro.

   

  sursa: go4it.ro

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Guest
  This topic is now closed to further replies.
  ×