Jump to content
img01

Această comunitate a fost creată ca să vă oferim un loc unde să vă simțiți liberi și să vă faceți prieteni noi. Dacă vreti sa aflați mai multe despre comunitatea noastră, nu ezitați să trimiteți un mesaj staff-ului sau să vă alăturați serverului nostru de Teamspeak și vorbiți cu unul dintre membrii staff-ului nostru pentru o istorie mai aprofundată. Nu uita să citesti regulamentul și cel mai important, să nu uităm să ne distrăm.

img02

Alăturați-vă serverului oficial Counter-Strike 1.6 STAR.DARKZ.RO Acest server este unul clasic și unul distractiv. Alăturați-vă acum dacă îndrăzniti și arătați-ne că aveți skill sa intrati primii in top 10 cei mai buni jucători.

img03

Alăturați-vă serverului nostru de TeamSpeak TS.DARKZ.RO. Aici vom organiza evenimente distractive si ne vom distra. Vrem să avem o familie mare, așa că nu uitați
să vă invitați prietenii pe serverul nostru.

Join

Announcements Corner

 • Înainte de a naviga pe comunitatea Darkz România, recomandăm citirea regulamentului general!
 • Dorești să faci parte din echipa de moderatori ai forumului? Atunci poți aplica aici!
 • Ești nou pe comunitate și nu știi să utilizezi toate funcțiile acesteia? Categoria Tutoriale forum îți vine în ajutor!
DARK

Nokia 8.1 – telefon cu gaura in ecran

Recommended Posts

 • DARK
 • Member Awards
  Here are DARK's awards

  Nokia intra in trendul telefoanelor cu gaura in ecran. De fapt este o solutie pentru a renunta la notch, mai discreta spun unii, dar in continuare oribila daca ma intrebati pe mine. Ecranul va avea un decupaj pentru camera foto frontala care va arata fix ca o gaura in ecran.

  gsmarena_002.thumb.jpg.88ed5f308cf166a84e31d8c9d9e3d24d.jpg

   

  Nokia 8.1 este primul astfel de telefon al finlandezilor cu diagonala de 6.2 inch. Pe spate va avea 2 camere Zeiss, senzor de amprenta, iar la interior un Snapdragon 710. Alte detalii nu se cunosc in prezent, insa este o dovada clara ca Nokia 8 sau 8.1 nu va mai fi un flagship cum este in prezent. Ne asteptam la un nou flagship, poate Nokia 9.

   

   

  sursa:arenait.ro

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Guest
  This topic is now closed to further replies.
  ×